Συνδεθείτε μαζί μας

GRAND SLAM

Το πρόγραμμα της Κυριακής στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί απέναντι στον Matteo Arnaldi

Για μια ακόμα φορά θα αγωνιστεί στο Suzanne Lenglen o Στέφανος Τσιτσιπάς, που το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 13:30 με 14:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τον Matteo Arnaldi για τον 4ο γύρο του Roland Garros. Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Το πρόγραμμα του Lenglen θα ανοίξει στις 12:00 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση της Marketa Vondrousova κόντρα στην Olga Danilovic. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Τσιτσιπά και στη συνέχεια θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο η Ons Jabeur με την Clara Tauson, καθώς και ο Hubert Hurkacz, που θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov.

Στο Philippe Chatrier η δράση θα αρχίσει στις 13:00, με τον αγώνα της Iga Swiatek με την Anastasia Potapova. Θα ακολουθήσει το ματς της Coco Gauff με την Elisabetta Cocciaretto, ενώ στη συνέχεια ο Carlos Alcaraz θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με τον Felix Auger-Aliassime. Το πρόγραμμα θα κλέισει η αναμέτρηση του Jannik Sinner με τον Corentin Moutet, που θα αρχίσει στις 21:15.

Εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, ο Τσιτσιπάς θα κάνει και την πρεμιέρα του στο διπλό σήμερα, όπου μαζί με τον Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Denys Molchanov και John-Patrick Smith, στο τελευταίο ματς του Court 7. Πρόκειται για την 5η αναμέτρηση κατά σειρά, με τις 4 προηγούμενες να είναι όλες στα ταμπλό των διπλών και την πρώτη να ξεκινάει στις 12:00.

Οι αγώνες του Roland Garros μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (02/06):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00)
1) Iga Swiatek [1] v. Anastasia Potapova
2) Coco Gauff [3] v. Elisabetta Cocciaretto
3) Felix Auger-Aliassime [21] v. Carlos Alcaraz [3]

(όχι πριν τις 21:15)
4) Corentin Moutet v. Jannik Sinner [2]

Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Olga Danilovic v. Marketa Vondrousova [5]
2) Matteo Arnaldi v. Stefanos Tsitsipas [9]
3) Clara Tauson v. Ons Jabeur [8]
4) Hubert Hurkacz [8] v. Grigor Dimitrov [10]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το GRAND SLAM