Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολλές επιλογές στην δεύτερη μέρα των ολυμπιακών αγώνων!

Παρολί με Τένις, πόλο, μπάσκετ

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

 

Ημέρα νούμερο δύο στους Ολυμπιακούς αγώνες με πολλά ενδιαφέροντα αγωνίσματα για ακόμα μια ημέρα στην Γαλλία που είναι σε γιορτινή περίοδο.

Σήμερα θα τολμήσουμε να δώσουμε ένα παρολί με απόδοση 22.50 και τρία διαφορετικά αθλήματα.

Τένις:

Ανχελίνα Καλίνινα – Αράντξα Ρούς (Ωρα εναρξης :16.55)

Η Ουκρανίδα Δεξιόχειρας, 27 ετών νούμερο 47 στην παγκόσμια κατάταξη έχει μια αγωνιστική κατρακύλα αν σκεφτεί κάποιος πως πέρυσι τέτοια εποχή ήταν στο νούμερο 25 της κατάταξης. Στην φάση των 64 στο Ολυμπιακό τουρνουά ψάχνει το “restart”.

Αντίπαλος της η Ρούς από την Ολλανδία. Στα 33 της είναι στο νούμερο 62 της παγκόσμιας κατάταξης. Ένα χρόνο πριν έκανε την καλύτερη της σεζόν στο νούμερο 41 της κατάταξης. Επιλέγουμε την νίκη της Καλίνινα στο 1.65.

Φαμπιάν Μαρόζαν – Ούγκο Ουμπέρ (15.45)

Ο Ούγγρος Μαρόζαν στο νούμερο 49 της παγκόσμιας κατάταξης στα 24 του χρονιά εναντίων στον Γάλλο Ουμπέρ, νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη με 6 τίτλους στα 26 του χρόνια. Έχουν έρθει αντιμέτωποι άλλη μια φορά με νικητή τον Γάλλο. Πιστεύουμε πως λίγο η αύρα και το γεγονός ότι παίζει στην χώρα του, λίγο και η καλύτερη κατάσταση του θα τον κάνουν να κερδίσει και σήμερα. Επιλέγουμε νίκη Ουμπέρ στο 1.65.

Πόλο:

Κροατία – Μαυροβούνιο (17.30)

Γνωρίζουμε ότι η Κροατία είναι πολύ δυνατή ομάδα σε αυτό το άθλημα. Ενώ, το Μαυροβούνιο έχει και αυτό ταλέντο. Στις προηγούμενες τους αναμετρήσεις η Κροατία έχει το πάνω χέρι με ρεκόρ 13 νικών έναντι 7 του Μαυροβούνιου. Τα περισσότερα παιχνίδια των ομάδων αυτόν έχουν υψηλό σκόρ κάτι που μας κάνει να επιλέξουμε το Over 20.5 γκόλ στο 1.50.

Μπάσκετ:

Όλα τα βλέμματα είναι στο ματς της Σερβίας με τις ΗΠΑ. Ένα μάτς με αύρα τελικού. Οι Σέρβοι με την γνωστή έφεση στο τρίποντο και η ΗΠΑ που έχει “καλέσει” όλα τα μεγάλα αστέρια στην φετινή διοργάνωση. Ένα ματς που προβλέπεται απολαυστικό.

Θα επιλέξουμε σε BetBuilder: Over 2.5 εύστοχα δίποντα Adebayo, Over 2.5 εύστοχα τρίποντα Bogdanovic, Over 2.5 εύστοχες βολές LeBron James. Σε απόδοση 5.50.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ