Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Σάκκαρη διέλυσε την Kovinic

Συνέτριψε τη σημαιοφόρο του Μαυροβουνίου με 6-0, 6-1

Ιδανικά ξεκίνησε το ταξίδι της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνέτριψε τη σημαιοφόρο του Μαυροβουνίου, Danka Kovinic, με 6-0, 6-1, “καθαρίζοντας” την πρόκριση μέσα σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα η Σάκκαρη, ήταν πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς και πήρε και πολλούς εύκολους πόντους από τα λάθη της Kovinic, που σταμάτησε στα 28 αβίαστα λάθη.

Στα πρώτα 4 games έχασε μόλις 2 πόντους η Ελληνίδα παίκτρια, ενώ σε όλο το 1ο σετ, το οποίο ολοκλήρωσε χωρίς χαμένο game, έχασε 7 πόντους!

Πιο ανταγωνιστική ήταν η Kovinic στο 2ο σετ, το οποίο άνοιξε και με ένα break, όμως η Σάκκαρη δεν άργησε να αναλάβει ξανά τα ηνία, κερδίζοντας τα 6 επόμενα games, παρότι σε κάποια δυσκολεύτηκε. Περισσότερο απ’ όλα στο τελευταίο, στο οποίο επέστρεψε από το 0-40 και έσωσε 4 break points, αλλά κράτησε τελικά το σερβίς της και δεν επέτρεψε στην Kovinic να παραμείνει στο ολυμπιακό τουρνουά ούτε μέχρι τη συμπλήρωση της μιας ώρας αγώνα.

Η Σάκκαρη, η οποία συμμετέχει για 2η φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλει να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και έχει 2 ευκαιρίες για να το καταφέρει φέτος, αφού θα παίξει και διπλό με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Στον 2ο γύρο του μονού θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ekaterina Alexandrova και Yue Yuan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ