Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Επίσημα στον ΟΦΗ ο Μπαΐνοβιτς μέχρι το 2026

Την απόκτηση του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς ανακοίνωσε σήμερα (24/08) ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλιπ Μπαΐνοβιτς από τη Σπάρτακ Τρνάβα, με τον Σέρβο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026.Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει ήδη αγωνιστεί στα προκριματικά του Conference League κόντρα στη Σαράγεβο και τη Βίσλα Κρακοβίας.Με την προσθήκη αυτή, ο ΟΦΗ ενισχύει τη μεσαία του γραμμή με τον 28χρονο μέσο, με εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Filip Bainovic, από την Spartak Trnava, με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με την ομάδα μας.

Ο 28χρονος μέσος (γενν. 23/6/1996, Pozarevac, Σερβία) αγωνίστηκε το φετινό καλοκαίρι στην προκριματική φάση του Conference League, με τα χρώματα της Spartak Trnava.

Την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα της Σλοβακίας τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να καταγράφει συνολικά 40 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Conference League, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των ομίλων.

Εκτός από την Spartak Trnava, με την οποία έχει συνολικά 44 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Rad (62 συμμετοχές, 2 γκολ, 4 ασίστ), AS Trencin (56 συμμετοχές, 11 γκολ, 5 ασίστ), Górnik Zabrze (41 συμμετοχές) και Radnik (17 συμμετοχές).

Ο Filip Bainovic έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Filip, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ