Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι στην Τούμπα, Ο.Φ.Η και Άρης κοντράρονται στο “Γεντί Κουλέ”.

Επιλογές για το τριήμερο από τα top πρωταθλήματα

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

Μετά την διακοπή στα πρωταθλήματα λόγω των εθνικών ομάδων, επιστρέφουν τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Θα δώσουμε κάποια ματς , εσείς διαλέγετε ποια θα επιλέξετε.

Παρασκευή:

Ντόρτμουντ-Χάιντενχαϊμ (21:30)

Νίκη Ντόρτμουντ,over 3.5 γκόλ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Απόδοση 3.60.

Αξίζει το ρίσκο καθώς η Ντόρτμουντ όλοι ξέρουμε το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της και τις αμυντικές αδυναμίες της. Η Χάιντενχαϊμ έχει ξεκινήσει πολύ καλά με δύο νίκες όμως απόψε θα είναι δύσκολη η αποστολή της στην Βεστφαλία, πάντως μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκει γκολ.

Μπέτις-Λεγκανές (22.00)

Επιλέγουμε νίκη Μπέτις στο 1.65.

Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν η Μπέτις ψάχνει την πρώτη της νίκη καθώς έχει κάνει κακό ξεκίνημα. Απόψε θα ψάξει αντίδραση και η Λεγκανές είναι μια καλή ευκαιρία.

 

Σάββατο:

Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορτ (17:00)

Επιλέγουμε 1/1 (ημίχρονο/τελικό), over 2.5, γκόλ Χάλαντ. Απόδοση 2.25

Η Σίτι παίζει το γνωστό ποδόσφαιρο κατοχής. Η Μπρέντφορντ έχασε τον Τονεΐ, ο Χάλαντ έχει ξεκινήσει εκπληκτικά την σεζόν. Η λογική λέει ότι θα σκοράρει ξανά!

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

Νίκη Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ Έμπαπε.

Απόδοση 2.47

Πρόκληση για την παρέα του Έμπαπε στο Ρίλ αρένα, η σοσιεδαδ δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Η Ρεάλ έχει πολλές απουσίες αλλά πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον δρόμο για την νίκη. Ο Έμπαπε είναι ο νούμερο ένα στόχος των μέσων σε τροφοδότηση, πιστεύουμε θα βρει δίχτυα.

 

Κυριακή:

Ελληνικό άρωμα με σπουδαία παιχνίδια την Κυριακή.

Ο.Φ.Η-Άρης (20.30)

Goal-Goal σε απόδοση 1.78.

Ο Άρης έχει επιθετικές αρετές, ενώ ο ΟΦΗ με την προσθήκη του Φούντα βλέπουμε ότι επιθετικά έχει και αυτός καλές στιγμές. Σίγουρα η έδρα θα τον “σπρώξει” στο να σκοράρει.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:30)

Goal goal και over 2.5 σε απόδοση 2.37

Περίεργος αγώνας στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει ιδανικά την σεζόν και ο Παναθηναϊκός απ την άλλη ενώ έχει κάνει ηχηρές μεταγραφές δεν έχει καταφέρει ακόμα να παρουσιάσει κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο με πολλά θέματα στην άμυνα και στο πρέσινγκ.

Θεωρούμε πως ίσως υπάρξει θέμα συνοχής στην άμυνα του δικεφάλου λόγω της αποχώρησης του Κουλιερακη. Ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, πιστεύουμε σε υψηλό σκόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ