Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δράση σε Ισπανία και Ιταλία!

Βράδυ αγωνιστικής δράσης απόψε, στην μάχη Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

Ρεαλ Μαδρίτης-Αλαβές(22.00)

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου η “Βασίλισσα” αντιμετωπίζει την Αλαβές, 7η στην βαθμολογία της La Liga. Ενδεικτικό είναι ότι η Αλαβές δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 5 αγώνες ενάντια στην ομάδα: Ρεάλ. Ενώ η Ρεάλ “τρέχει” ένα δυνατό σερί στο γήπεδο της καθώς  δεν έχασε σε κανέναν από τους τελευταίους 35 εντός έδρας αγώνες. Η λογική λέει ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ, με αυτήν την επιθετική της υπεραρυθμια να μας υπόσχεται πολλά γκόλ.

Επιλέγουμε νίκη Ρεάλ με over 3.5 στο 2.45.

Βαλένθια-Οσασούνα (20.00)

Πολύ κακό ξεκίνημα για τις “νυχτερίδες” Η ομάδα ήταν πέρυσι 6η στη βαθμολογία με 9 πόντους. Τώρα είναι 19η με 4 πόντους. Έντονα παράπονα από οπαδούς και ένα κακό κλίμα στο Μεστάγια. Η Οσασουνα έχει κάνει μια καλή αρχή με 3 νίκες 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Η Βαλένθια έκανε μια σημαντική νίκη επί της Ζιρόνα με 2-0 ίσως αυτή η νίκη δώσει ώθηση στην ομάδα.

Επιλέγουμε 1Χ με over 1.5 γκόλ. Σε απόδοση 1.88.

Τορίνο-Έμπολι (Κύπελλο Ιταλίας, 22.00)

Στο Στάδιο Ολίμπικο Γκράντε Τορίνο.
Η Τορίνο αντιμετωπίζει την Έμπολι, Όταν παίζει εντός έδρας, η  Τορίνο δεν έχει χάσει από την  Έμπολι στους τελευταίους 5 αγώνες. Ενδεικτικό  της φόρμας τους είναι ότι η Τορίνο δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 7 αγώνες,ενώ, Έμπολι δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 6 αγώνες. Πιθανότατα να υπάρχει ροτεϊσον από τις δύο ομάδες και το μάτς θα γίνει μάλλον ανοικτό για γκόλ.

Επιλέγουμε το Goal/Goal στο 2 απόδοση.

Αταλάντα-Κόμο (Serie A, 21:45)

Δεν εχει βρει τα πατήματα της ακόμα η Κόμο, φαίνεται απο το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 7 αγώνες. Η Αταλάντα είναι σε περίεργη κατάσταση, 10η στην Serie A με δύο νίκες και δύο ήττες. Με φορμαρισμένο Ρετέγκι με 4 γκολ σε 4 μάτς. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα η Αταλάντα θα κερδίσει.

Επιλέγουμε νίκη Αταλάντα με over 1.5 γκόλ. Στο 1.75.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ