Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΟΚ στην πόλη!

Σημαντικές αναμετρήσεις στα πρώτα ματς του League phase του Europa League

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

Ξεκινάει η αγωνιστική δράση στο Europa League με τις αποψινές αναμετρήσεις στο νέο μοντέλο του League phase.

Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ (22.00)

Προφανώς όλα τα βλέμματα των Ελλήνων είναι στραμμένα στον ΠΑΟΚ όπου ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη να για να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη και πολύ φορμαρισμένη Γαλατάσαραϊ, στο πάντα εκρηκτικό και αφιλόξενο για τους αντιπάλους Rams park. Χωρητικότητας 52.600 θέσεων. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να χάσει από αυτό το παιχνίδι, το ζητούμενο είναι να μην υπάρχει άγχος και να καταφέρουν οι παίκτες του να “ματσαρουν” την ποιότητα που έχει η Γαλατάσαραϊ.

Επιλέγουμε:Goal/Goal στο 1.65.

Προτείνουμε επίσης ένα ποντάρισμα στην κάρτα του Μιχαηλίδη, εφόσον αγωνιστεί θα πρέπει να μαρκάρει λογικά τον Osimhen και μερικές φορές τον τρομερά ανεβασμένο Yilmaz. Δεν θα είναι εύκολο βράδυ για τον Έλληνα στόπερ. (Απόδοση 2.45)

 

Άλκμααρ-Ελφσμποργκ (19.45)

Στην Ολλανδία η άλκμααρ υποδέχεται τους Σουηδούς που έχουν ένα καλό σερί με 4 νίκες σε ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις της ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Όμως οι Ολλανδοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ. Λογικά θα έχουμε υψηλό σκορ στο παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο.

Επιλέγουμε: Νίκη Άλκμααρ με over 2.5 γκόλ στο 2 απόδοση.

 

Άντερλεχτ-Φερεντσβάρος (22.00)

Σε κακό φεγγάρι οι Βέλγοι ενώ από την άλλη οι Ούγγροι έχουν καλά παιχνίδια να επιδείξουν μέχρι στιγμής. Θεωρούμε είναι από τα ματς που θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Επιλέγουμε Χ2 με over 1.5. Σε απόδοση 2.22.

 

Ντιναμό Κιέβου-Λάτσιο (22.00)

Προφανώς σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα στο Volkspark Stadion στο Αμβούργο της Γερμανίας, η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται την Λάτσιο. Έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν στην Ουκρανία καθώς βρίσκεται πρώτη μετά από 6 αγωνιστικές με 16 βαθμούς. Δεν μπορεί κάποιος να πει το ίδιο και για την Λάτσιο που σε πέντε παιχνίδια έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία, δύο ήττες και βρίσκεται στην 8η θέση στην serie A. Ωστόσο θεωρούμε πως η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο κλείνει προς τους “Capitolini”.

Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον δρόμο προς την νίκη οπότε επιλέγουμε το διπλό στο 2.15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ