Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δράση στο Champions League!

Ξεχωρίζει το Άρσεναλ-Παρί Σέν ζερμέν, ματς για πολλά γκόλ στο Signal Iduna Park.

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

 

Ξεκινάει η δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με πολλές αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα που αναμένουμε να δούμε από τις ομάδες. Παραθέτουμε τις αποψινές μας στοιχηματικές προβλέψεις.

 

Σάλτσμπουργκ-Μπρέστ(19.45)

Στην Red Bull Arena, Σάλτσμπουργκ και Μπρέστ μάχονται. Την πρώτη αγωνιστική η Μπρέστ κέρδισε την Στρούμ Γκράτς,ενώ, η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε με βάρη τρόπο από την Σπάρτα Πράγας με το βαρύ 3-0. Απόψε θεωρούμε πως και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα και το μάτς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλέγουμε το Goal Goal και over 2.5 στο 1.95.

 

Ντόρτμουντ-Σέλτικ (22.00)

Στο Signal Iduna Park η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Σέλτικ. Σε σπουδαία φόρμα οι Σκοτσέζοι που στα τελευταία 3 παιχνίδια έχουν σκοράρει 16 γκόλ! Ενώ η Ντόρτμουντ έρχεται από μια σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Μπόχουμ με τον Γκιρασί να μπαίνει στην εξίσωση ουσιαστικά σκοράροντας. Επιλέγουμε ένα BetBuilder με δόση ρίσκου. Νίκη Ντόρτμουντ, over 2.5 γκόλ, Goal goal και σκόρερ Γκιρασί. Σε απόδοση 4.15.

 

Άρσεναλ-Παρί Σέν ζερμέν(22.00)

Στο παιχνίδι της βραδιάς στο Λονδίνο κοντράρονται Αρσεναλ και Παρί.

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, αγνοούν την ήττα μέχρι στιγμής στην σεζόν. Θεωρητικά δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αν και οι στοιχηματικές δίνουν την Αρσεναλ πιθανώς λόγω έδρας. Στην πρεμιέρα με την Αταλάντα δεν έπεισε όμως ήταν 3 ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι οπότε ήταν πολύ λογικό οι παίκτες να μην παίξουν σε γρήγορο ρυθμό. Η Παρί Σέν ζερμέν έρχεται μια πρεμιέρα κόντρα στην Χιρόνα που βρήκε το γκολ της νίκης στο τέλος. Έχουμε πίστη στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε, θα διαλέξουμε το Χ2 της Παρί στο 2.10 απόδοση!

 

Ίντερ-Ερυθρός Αστέρας (22.00)

Στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι με χάσμα ποιότητας, η λογική λέει ότι θα είναι ένα εύκολο βράδυ για την Ίντερ όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρει ποτέ κανείς τι μπορεί να συμβεί. Δίνουμε over 2.5 κάρτες Ερυθρού Αστέρα σε απόδοση 1.70.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ