Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα πρόσωπα, εκπλήξεις και φαβορί! 

H αυλαία ανοίγει για την Ευρωλίγκα με έξι ματς τα οποία έχουν ξεκάθαρα φαβορί αλλά κρύβουν ίσως και κάποιες εκπλήξεις. 

του Χάρη Μυρτάκη

Σε γνώριμα μέρη ξεκινάει το ταξίδι του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Άλμπα στο Βερολίνο. Οι πράσινοι πάνε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα και ίσως δούμε τους σταρ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν σε χαμηλές πτήσεις με τον χρόνο συμμετοχής να μοιάζει μοιρασμένος σε όλους. Δημιουργικά περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι από τον Τζέριαν Γκραντ όπως συνήθως, ενώ επίσης στα στηριχθεί η επιλογή τριπόντων του Ιωάννη Παπαπέτρου που σε τέτοιους αγώνες ηγείται χωρίς να είναι εμφανής ήρωας.
Στην Λιθουανία διεξάγεται ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην καυτή της έδρα και ίσως να κυνηγήσει την έκπληξη, με όπλα της το κοινό της και την ανανεωμένη αλλά και ασύνδετη ακόμα ομάδα των Μπλαουγκράνα. Για αυτό θα στηριχθεί η επιλογή τριπόντων του Σιλβέιν Φρανσίκο που θα ηγείται φέτος και οι 11 πόντοι του πάντα επικίνδυνου Κέβιν Πάντερ για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Τέλος η Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια στην Ισπανία, με τους Σέρβους να μοιάζουν ως το οριακά φαβορί της αναμέτρησης. Οι επιλογές μας είναι νίκη της Παρτιζάν και καλή επιθετική συγκομιδή του νέου παίκτη της ομάδας και ηγέτη της ομάδας, Μπράντον Ντέιβις.

Τα σημεία: 

Alba Berlin vs Panathinaikos Aktor 

3+ ασίστ Jerian Grant 

1+ τρίποντο Ioannis Papapetrou 

Απόδοση: 2.27 

 

Zalgiris Kaunas vs Barcelona 

2+ τρίποντα Sylvain Francisco 

11+ πόντοι Kevin Punter 

Απόδοση: 2.85 

 

Baskonia vs Partizan Mozzart  

Νίκη Partizan 

10+ πόντοι Brandon Davis 

Απόδοση: 2.82 

Καλά κέρδη!    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ