Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι στην Τουρκία, ματσάρες σε Ισπανία και ΟΑΚΑ!

του Χάρη Μυρτάκη

 

Στην Πόλη, Εφές και Φενέρ θα πέσουν στην μάχη με όλα τους τα όπλα στην φαρέτρα και σίγουρα με αρκετή θέληση για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι αυτήν την σεζόν. Βλέπουμε δυνατό ματς από το νέο απόκτημα της Φενέρ, Wade Baldwin με την επιλογή τριπόντων αλλά και επίσης κυριαρχία στις ψηλές μάχες από τον επίσης νεοαποκτηθή σέντερ της Εφές, Vincent Poirier.

Στο ‘νέο’ ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και Μπάγερν θα αναμετρηθούν για την συνέχεια στην καλή αρχή που είχαν στην πρώτη αγωνιστική. Ο Jerian Grant από πλευράς πράσινων αναμένεται να πρωταγωνιστεί δημιουργικά ώστε να συνεισφέρει στην επικράτηση της ομάδας ενώ από πλευράς Μπάγερν ο Andreas Obst θα είναι αρκετά καλός έξω από τα 6.75 όπως συνηθίζει άλλωστε παραδοσιακά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος στην Μαδρίτη, δύο ομάδες που έχουν μπει σε νέα εποχή θέλουν την νίκη καθώς ξεκίνησαν στραβά την ευρωπαϊκή χρονιά τους, με την Ρεάλ να είναι φαβορί απέναντι στην Παρτιζάν αλλά αυτό είναι μόνο στα χαρτιά. Στο γήπεδο δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ και με γνώμονα αυτή την σκέψη θα πάμε σε επιλογές παικτών και όχι αποτελέσματος. Θα στηρίξουμε την επιλογή τριπόντων του Vanja Marinkovic καθώς και το υψηλό σκορ του αγώνα με γνώμονα την καλή επιθετική γραμμή και των ομάδων!

 

Τα σημεία:

 

Anadolu Efes vs Fenerbahçe Beko

2+ τρίποντα Wade Baldwin 

5+ ριμπάουντ Vincent Poirier 

Απόδοση: 3.20

 

Panathinaikos Aktor vs Bayern 

-2.5 χάντικαπ Panathinaikos 

3+ ασίστ Jerian Grant 

2+ τρίποντα Andreas Obst 

Απόδοση: 3.40

 

Real Madrid vs Partizan Mozzart

2+ τρίποντα Vanja Marinkovic 

Over 159.5 πόντους 

Απόδοση: 2.20

Καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ