Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι στοιχηματικές επιλογές του τριημέρου

Δράση στα Top πρωταθλήματα, ξεχωρίzει το Μαρσείγ-Παρί Σέν Zερμέν και το El Classico

του Πολυχρόνη Αγγελάκη

Μετά από το καυτό τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων η δράση συνεχίζετε ακατάπαυστα και παίρνουν την σκυτάλη τα μεγάλα πρωταθλήματα για να μας χαρίσουν άλλο ένα Σαββατοκύριακο με πλούσιο θέαμα αλλά και κάποια σημαντικά εναρκτήρια μάτς της Παρασκευής.

Παρασκευή 

Τορίνο-Κόμο(Serie A, 21.45)

Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά μέχρι στιγμής ενώ δείχνουν να έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Ενδεικτικό είναι ότι έρχονται και οι δύο από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια με Goal/Goal. Η Τορίνο μάλιστα αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια.

Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

 

Εσπανιόλ-Σεβίλλη(La Liga, 22.00)

Αμφότερες και οι δύο ομάδες έρχονται από βαριές ήττες από Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα. Δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση αν και η Σεβίλλη δείχνει πιο έτοιμη και ικανή να πάρει κάτι από το ματς.

 

Επιλέγουμε διπλό με under 3.5 γκόλ σε απόδοση 3.10.

Σάββατο

Ζανκτ Πάουλι-Βολφσμπουργκ (Bundesliga,16.30)

Καθόλου καλό ξεκίνημα για τις δύο ομάδες στο πρωταθλήμα καθώς είναι σε πολύ δύσκολη θέση, στην 16η θέση οι γηπεδούχοι ,στην 13η θέση οι φιλοξενούμενοι. Πολλά γκολ στις αναμετρήσεις τους. Με καλή επιθετική λειτουργία αλλά μεγάλα προβλήματα ανασταλτικά και αμυντικά. Θεωρούμε πως θα δούμε και στο ματς αυτό αρκετά γκόλ.

Επιλέγουμε το over 2.5 σε απόδοση 1.83.

 

Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν (Bundesliga, 19.30)

Σχετικά καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας, όμως στην έδρα τους δεν τα πάνε τόσο καλά,με εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 0N – 1I – 2Η.

Η Λεβερκουζεν από την άλλη, έχει κάνει κάποια στραβοπατήματα αλλά δείχνει πως πλέον καθιερώνεται στην μάχη του τίτλου, οι πιθανότητες για αυτό το ματς είναι υπέρ της. Ωστόσο δέχεται αυτό γκολ.

Αυτό μας οδηγεί στο διπλό και Goal/Goal σε απόδοση 2.47.

 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (22.00)

Το πρώτο επίσημο El Classico της χρονιάς είναι γεγονός!

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο ιστορικό Σαντιάγκο Μπερναμπέου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε ένα El Classico που μας κρατάει σε ανυπομονησία μετά από καιρό. Η Μπαρτσελόνα του Φλίκ είναι σε τρομερή φόρμα με 3 γκόλ μέσο όρο ανά παιχνίδι και τον Ραφίνια να είναι σε εξωφρενική κατάσταση. Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έμπαπε στο ρόστερ της είναι ακόμα πιο επικίνδυνη ενώ έχει και τον Βινίσιους σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση καθώς είναι έτοιμος να ανακοινωθεί ως ο κορυφαίος παίκτης της χρονιάς και να κατακτήσει την χρυσή μπάλα.

Είναι δύσκολο να επιλέξουμε νικητή, θεωρούμε πολύ αμφίρροπο το παιχνίδι. Θα δίναμε ένα μικρό αβαντάζ στην Μπαρτσελόνα λόγω φόρμας.

Επιλέγουμε 1+ τελική στην εστία Βινίσιους και 1+ τελική στην εστία Ραφίνια σε απόδοση 2.20.

 

Κυριακή

Μαρσείγ-Παρί Σέν ζερμέν (21.45)

Ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Μαρσείγ εναντίον Παρί στο Βελοντρόμ.

Η Μαρσείγ με τον Ντε Ζέρμπι στον πάγκο έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με όμορφο ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. 3 βαθμούς πάνω η Παρί που μοιράζεται την πρωτιά με την Μονακό. Έρχεται από στραβοπάτημα απέναντι στην PSV στο Champions League με 1-1 σκόρ μέσα στην έδρα της.

Είναι ένα ντέρμπι, δίνουμε 1Χ στο 1.93, κυρίως λόγω του ενθουσιασμού της Μαρσείγ μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ